fbpx /*

Vinreoler i træ

Lav din egen vinreol

Betal først når varerne leveres

Ca. 4 ugers leveringstid

Fuld returret

Se handelsbetingelserne

Gå til mulighederne herunder

Køb din eksklusive vinreol her

Her kan du få et overblik over de flotte vinreoler.

Du kan vælge mellem, hvad du gerne vil se. F.eks. kan du fravælge overreolerne, og alle overreolerne fjernes nedenunder.

Vælg mellem de eksklusive overflader.

Den eksklusive palisander er olieret og står flot med dens rigtig flotte og varme struktur. Beton dekor er stilren og har dybde i sin overflade. Her kan du fravælge den ene overflade, hvis der kun er een overflade, som du kunne tænke dig.

Model 13950

palisander
HxBxD: 72cm x spec.cm x 42cm

Specifikationer:

Overflader
LED-lys
Betjeningspanel
Køleelement
Vedligeholdelse
Handelsbetingelser

Her kan du bestille vinreolen:

Din ordre vil ved bestilling blive produceret på fabrikken i Danmark, og leveringstiden er ca. 3 uger. Priserne er incl. moms og eksklusiv fragt.

Som overskriften angiver, er der med dette modul mulighed for at bestille et modul, som har de breddemål, du ønsker. I højden og dybden kan der ikke tilbydes specialmål. Et specialmål i bredde kunne f.eks. være hensigtsmæssigt for at fylde en given væg ud med vinreoler, eller blot fordi der er et specialmål, som løser den givne opgaver bedre, end et standard-modul ville gøre.

Dog er det ikke helt vilkåligt, hvilke mål, der kan bestilles. Bredde-tilpasningsmodulerne tilbydes i spring med 3cm fra 15cm og op til 78cm, hvor 15cm er det smalleste mål, der tilbydes, og 78cm det bredeste mål. Således kan man vælge mellem 15cm, 18cm, 21cm, ..., 78cm.

Skulle disse mål give anledning til, at en pågælden bredde ikke kan opnås, gør vi opmærksom på, at et bredde-tilpasningsmodul i begge sider, giver mange flere muligheder for at opnå det ønskede breddemål.

Vinreolen har en mindre ændring i konstruktionen sammenlignet med standard-reolerne, idet den øverste topplade ligger ovenpå skabssiderne ved standardmodulerne, mens toppladen ligger mellem skabssiderne ved specialmodulerne.

Der tilbydes som udgangspunkt ikke lys i breddetilpasningsmodulerne - og heller ikke køl, når dette måtte lanceres til vinreolen Garon.

Modulet kan pt. leveres i palisander eller beton (dekor).

/** */