fbpx /*

Vinreoler i træ

Lav din egen vinreol

Betal først når varerne leveres

Ca. 4 ugers leveringstid

Fuld returret

Se handelsbetingelserne

Gå til mulighederne herunder

Køb din eksklusive vinreol her

Her kan du få et overblik over de flotte vinreoler.

Du kan vælge mellem, hvad du gerne vil se. F.eks. kan du fravælge overreolerne, og alle overreolerne fjernes nedenunder.

Vælg mellem de eksklusive overflader.

Den eksklusive palisander er olieret og står flot med dens rigtig flotte og varme struktur. Beton dekor er stilren og har dybde i sin overflade. Her kan du fravælge den ene overflade, hvis der kun er een overflade, som du kunne tænke dig.

Model 13802

beton
HxBxD: 71cm x 80cm x 42cm

Specifikationer:

Overflader
LED-lys
Betjeningspanel
Køleelement
Vedligeholdelse
Handelsbetingelser

Her kan du bestille vinreolen:

Din ordre vil ved bestilling blive produceret på fabrikken i Danmark, og leveringstiden er ca. 3 uger. Priserne er incl. moms og eksklusiv fragt.

Overmodulet og det væghængte model i 80cm bredde i beton og 82cm bredde i palisander indeholder en indretning, som kan vælges udfra forskellige muligheder. Grundmodulet har en fast indretning foroven i elementet men har også den variable indretning forneden. Fælles for alle indretningerne er, at de gøres fast fra fabrikken. Den kan dog trækkes ud, hvis du eksempelvis har brug for at justere den.

Denne kreative X-formede indretning er kendetegnet ved at der kan ligge 6 flasker i hvert rum.

Den faste indretning foroven i grundmodulet er hensigtsmæssigt til forskelligartede flasker, herunder magnum. X-modulet kan rumme ca. 48 flasker vin.

Modulet kan pt. leveres i palisander eller beton (dekor), og overmodulerne kan fås med hyggelig belysning indbygget i modulet. Se evt. nyhederne for yderliger overflader og køl i modulerne.

/** */